Dødsbo Købes Fyn

Køb og rydning af dødsboer på fyn – Altid en fair pris

Få et gratis tilbud

Få hjælp med dit dødsbo i en svær tid

Desværre så havner vi alle sammen på et tidspunkt i den forfærdelige situation, at vi mister en af dem der er tættest på os. I sådan en situation er der mange forskellige ting man pludseligt skal tænke over. Det vigtigste er naturligvis at nyde tiden sammen med dem man stadig har tilbage og bearbejde sorgen. Derfor kan det være meget uoverskueligt også at skulle tænke over hvad man skal gøre med det dødsbo man nu også står med. Her kommer vi ind i billedet.

Bliv ringet op - eller ring: : 40 95 49 08

Vi tilbyder opkøb og salg af dødsbo

N

Opkøb, salg og rydning

N

Veluddannet medarbejdere.

N

Fornuftige priser

Vi tilbyder nemlig at ordne alt vedrørende det dødsbo du står tilbage med, så det ikke er noget du skal bruge din energi og tid på. Kontakter du os angående dit dødsbo, så kan vi komme ud og give en gratis og uforpligtende vurdering på dit dødsbo, samt sørge for alt med hensyn til rydning og rensning af dødsboet.

 

Effektiv og kompetent rydning af dødsbo

N

Opkøb af dødsbo

N

Rydning af dødsbo

N

Fornuftige priser

Hos os kan du bestille en rydning af dødsboet. Vi kommer ud som en hjælpende hånd med respekt og medfølelse for den situation du står i. Vi er meget fleksible og respekterer altid dine specifikke ønsker for hvordan det hele skal foregå. Uanset hvad der skal ryddes, så kan vi gøre det for dig og vi tilbyder det naturligvis til en fordelagtig pris, så det heller ikke er det økonomiske du skal tænke for meget over.

 

Hvorfor vælge Fynsk Borydning

 • Rydning til en fair pris
 • Altid en gratis vurdering
 • Du betaler først når arbejdet er færdigt
 • Stor fokus på odentlighed og service
right

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Lamper og gardiner nedtages

N

Fjernelse af faste tæpper

N

Fjernelse af søm og skruer

N

Fjernelse af hårde hvidevarer

N

Slutrengøring, hvis der er behov for dette

   

  Rengøring af dødsbo

  N

  Standard – Altid fejning og aftørring af flader

  N

  Er der behov for en professionel rengøring, så står vi også gerne for det

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster rydning af dødsbo?

  Rydningen af dødsboet kommer naturligvis an på flere forskellige faktorer, som f.eks. hvor stor boligen er og hvor meget der skal ryddes. Når du kontakter os angående rydning af det dødsbo du står med, så finder vi frem til en god pris til dig.

  Hvor lang tid tager vurderingen?

  Vurderingen af døsboet er gratis og tager 30-40 minutter. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail og så kommer vi ud og laver en gratis vurdering på det dødsbo du står med.

  Hvordan fungerer det?

  Det hele fungerer gennem tre trin. Først og fremmest kontakter du os og så kan vi aftale hvornår vi skal komme forbi. Herefter kommer vi ud og giver en gratis vurdering af dødsboet. Hvis du beslutter dig for at bruge os, så gør vi hele arbejdet for dig med både rydningen og at gøre rent efterfølgende.

  Hvor meget skal vi selv stå for?

  Hvor meget i selv skal stå for kommer helt an på hvad vi aftaler. Det er derfor op til dig om du vil stå for dele af processen selv eller om vi skal gøre det hele for dig. Angående oprydning følger der altid en standard med, men hvis du ønsker at der gøres helt rent af professionelle, så kan vi også stå for det.