Dødsbo sælges Fyn

Vi køber, rydder og står for alt salg af dødsboet

Få et gratis tilbud

Opkøb og salg af dødsbo

Vi har specialiseret os i at rydde, rense og opkøbe dødsbo. Det betyder, at vi hjælper sørgende familier i en svær tid med at komme af med det dødsbo de står tilbage med. Vi tager ud og rydder dødsboet, samt giver det en gennemgående rengøring. Derudover giver vi en vurdering på dødsboet og tilbyder familien at opkøbe det og sælge det videre, så det ikke er noget familien skal bruge tid og energi på. I stedet kan de bruge energien på at bearbejde den store sorg, som de naturligvis står tilbage med.

Bliv ringet op - eller ring: : 40 95 49 08

Dødsbo Fyn Sælges

N

Rydning af dødsbo til en fair pris

N

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Fornuftige priser

Af denne grund har vi flere dødsbo som vi sælger på Fyn. Er du på udkig efter en ny bolig kan du altså med fordel købe et dødsbo, hvor du kan starte et nyt liv i en god bolig. Fordelen ved dette er, at vi vil være i stand til at sælge dødsboet til dig til en fordelagtig pris. Som opkøber af dødsbo står vi med flere dødsbo som vi sælger og til gode priser. Kontakt os endelig, hvis der er interesse.

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Lamper og gardiner nedtages

N

Fjernelse af faste tæpper

N

Fjernelse af søm og skruer

N

Fjernelse af hårde hvidevarer

N

Slutrengøring, hvis der er behov for dette

   

  Rengøring af dødsbo

  N

  Standard – Altid fejning og aftørring af flader

  N

  Er der behov for en professionel rengøring, så står vi også gerne for det

  Lad os rydde dit dødsbo for dig

  N

  Altid gratis vurdering

  N

  Vi står for alt det praktiske

  N

  Solid erfaring med dødsboer

  Hvis du står i en situation, hvor du har behov for at få en rydning af et dødsbo, så er dette lige præcis hvad vi kan gøre for dig. I en situation hvor en person har mistet en der har været tæt, så har vi fuld respekt og medfølelse for situationen. Vi sørger derfor for at være professionelle og effektive, så dig der står tilbage med et dødsbo, kan føle dig tryg med at lade os håndtere dødsboet. Vi er fleksible og følger altid dine specifikke ønsker.

   

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster rydning af dødsbo?

  Det er forskelligt hvad rydningen af et dødsbo koster. Det kommer naturligvis an på ting som hvor stor boligen er, samt hvor meget du ønsker vi skal gøre for dig. Vi kommer med en gratis vurdering af dit dødsbo og så kan du bestemme dig for om det er noget du vil gøre brug af.

  Hvordan fungerer det?

  Det fungerer på en meget simpel måde. Efter du har kontaktet os angående dit dødsbo, kommer vi med en vurdering af hvor meget det vil koste. Herefter bliver vi enige om alle detaljerne og så kommer vi ud og gør arbejdet for dig.

  Hvor lang tid tager vurderingen?

  Vurderingen er 100% gratis og tager omkring 30-40 minutter.

  Hvor meget skal vi selv stå for?

  Det er op til jer selv hvor meget i selv skal stå for. Det kan være der er nogle dele i gerne selv vil gøre, men det kan også være at i gerne vil have at vi gør det hele.