Opkøb af dødsbo Fyn

Opkøb og rydning af alle slags dødsboer

Få et gratis tilbud

Lad os hjælpe dig med dit dødsbo

Hvis du har mistet en, som du holder af, og derfor nu står i den situation, at du har et dødsbo, som skal ryddes, så er vi her for dig. I sådan en situation er det sidste man bør skulle bekymre sig om alle mulige praktiske ting, som kan virke meget ligegyldige i en situation, hvor man lige har mistet en man holder af. Vi er her for at gøre denne svære tid lidt nemmere for dig.

Bliv ringet op - eller ring: : 40 95 49 08

Vi garanterer hurtig og effektiv rydning af dit dødsbo

N

Rydning af dødsbo til en fair pris

N

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Fornuftige priser

Kontakter du os angående det dødsbo du står tilbage med, så kan vi på en professionel og effektiv måde få ryddet dødsboet. Så skal du ikke tænke over alt det praktiske med hvor møbler skal sendes hen, hvad du skal sælge og hvad du skal smide ud, osv. Gennem en god dialog kan vi finde frem til præcis hvordan du ønsker vi skal håndtere tømning af dødsboet.

 

Vi kan hjælpe med alt det praktiske

N

Lamper og gardiner nedtages

N

Fjernelse af faste tæpper

N

Fjernelse af søm og skruer

N

Fjernelse af hårde hvidevarer

N

Slutrengøring, hvis der er behov for dette

   

  Opkøb og salg af dødsbo

  N

  Opkøb, salg og rydning

  N

  Veluddannet medarbejdere.

  N

  Fornuftige priser

  Udover at rydde dødsboet, så tilbyder vi også at agere som opkøber af dødsbo. Ved at sælge det til os får du en samlet pakke, hvor du egentligt bare kan glemme alt det praktiske arbejde og bare fokusere på, at sørge sammen med din familie og få lidt overskud tilbage igen. Når vi arbejder, så har vi altid fuld respekt og medfølelse for den triste situation du står i. Vi kommer med glæde ud og giver en gratis og uforpligtende vurdering af dødsboet, som tager ca. 30-40 minutter. Her kan vi finde en pris, som begge parter er godt tilfredse med og så er hele denne store opgaver ikke længere noget du skal tænke over.

   

  Rengøring af dødsbo

  N

  Standard – Altid fejning og aftørring af flader

  N

  Er der behov for en professionel rengøring, så står vi også gerne for det

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster rydning af dødsbo?

  Hvor meget det ender med at koste for dig kommer an på flere forskellige faktorer. Det er f.eks. hvor stor din bolig er, samt hvor meget du ønsker vi skal gøre. Vi kommer med en gratis vurdering og giver dig så god en pris som muligt.

   

  Hvor lang tid tager vurderingen?

  Vurderingen tager mellem 30 – 40 minutter og er gratis, samt uforpligtende. Vil du gerne have ryddet en bolig kan du derfor med fordel få os ud og give en gratis vurdering.

   

  Hvordan fungerer det?

  Måden det fungerer på er, at vi kommer ud og giver en gratis vurdering på din bolig. Herefter kan vi blive enige om alle de små detaljer og så gør vi alt arbejdet for dig.

   

  Hvor meget skal vi selv stå for?

  I kan vælge at vi skal gøre alt arbejdet for jer eller dele af arbejdet. Det er derfor op til jer hvor meget i selv skal stå for.