Dødsbo Fyn

Billig rydning, tømning af dødsbo af dødsbo på Fyn

Få et gratis tilbud

Vi hjælper dig i en svær tid

Står du i den forfærdelige situation, at du har mistet en du holder af, og derfor har et dødsbo, som skal ryddes? Det kan godt være en meget svær situation af flere forskellige årsager. For det første har du din sorg og dit tab du skal fokusere på. Derudover kan det også være meget svært at skulle stå for at rydde op og gøre rent i det hus hvor den person du har mistet plejede at bo. Derfor kan det være oplagt at gøre brug af os, som kan rydde dit dødsbo for dig.

Bliv ringet op - eller ring: : 40 95 49 08

Hurtig og billig rydning af dødsbo

N

Rydning af dødsbo til en fair pris

N

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Fornuftige priser

Vi sørger for at rydde dit dødsbo på en hurtig og professionel måde, så du kan fokusere på at bearbejde din sorg. Det er naturligvis meget forskelligt fra person til person hvordan man ønsker processen skal foregå, så vi er meget fleksible og sørger for at give dig en god service.

 

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Lamper og gardiner nedtages

N

Fjernelse af faste tæpper

N

Fjernelse af søm og skruer

N

Fjernelse af hårde hvidevarer

N

Slutrengøring, hvis der er behov for dette

   

  Opkøb, salg og rydning af dødsbo – 

  N

  Opkøb, salg og rydning

  N

  Veluddannet medarbejdere.

  N

  Fornuftige priser

  Udover at rydde boligen kan vi også stå for opkøb og salg af dødsbo. Vi er eksperter i at komme med en vurdering af dødsboet, så du ikke engang skal tænke på at sælge dødsboet. Gennem en god dialog kan vi komme med en vurdering og et tilbud på dit dødsbo, så du kan bruge din tid sammen med din familie og fokusere på den kommende begravelse og sørge periode. Vælger du os får du hjælp af personer som har respekt og medfølelse for din situation.

   

  Rengøring af dødsbo

  N

  Standard – Altid fejning og aftørring af flader

  N

  Er der behov for en professionel rengøring, så står vi også gerne for det

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster rydning af dødsbo?

  At miste et familiemedlem kan ofte komme med en masse uventede udgifter. Vi tilbyder fair og ærlige priser for ejendomsrydning på Fyn. Ikke to godser er ens.

  Som sådan er der heller ingen fast pris for dette. Ønsker du et tilbud, så tøv ikke med at kontakte os.

  Vi rejser gerne for at gennemgå ejendommen og modtager derefter et gratis, uforpligtende tilbud. Hvis der ikke er værdifulde aktiver i boet, der kan opveje omkostningerne ved at tømme det, vil det koste dig penge.

  Hvis boet indeholder mange værdifulde genstande, således at værdien af ​​genstandene overstiger udgiften til tømning af boet, betaler vi dig penge for at få lov til at foretage rydningen.

  Hvis ejendommen skal vurderes, vil det tage omkring 30 minutter.

  Tak fordi du deltog i gennemgangssessionen. Ved at arbejde sammen kan vi finde den bedste løsning for dig.

  Det er også tilrådeligt at fjerne alle genstande af sentimental værdi før vores ankomst. Du kan selvfølgelig også fortælle os, hvilke projekter der er tale om.

  Alle boliger er forskellige og derfor vil prisen for at få et dødsbo ryddet naturligvis også variere fra bolig til bolig.

  Ved at kontakte os via tlf. eller mail kan vi komme med et uforpligtende tilbud på hvor meget rydning af det dødsbo du står med, ca. vil koste.

  Hvordan fungerer det?

  Det fungerer meget simpelt. Først og fremmest kontakter du os angående det dødsbo du står med. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud, som du kan overveje. Hvis du beslutter dig for at bruge os, så kommer vi ud til boligen, hvor vi sammen med dig finder ud af hvad der skal gøres. Herefter sørger vi for at rydde boligen samt at gøre rent efterfølgende.

  Hvor lang tid tager vurderingen?

  En vurdering af det dødsbo du står med, er fuldstændig gratis og uforpligtende. Det tager ca. 30 – 40 minutter og så kan vi give dig et meget præcist tilbud på at rydde dødsboet.

  Hvor meget skal vi selv stå for?

  Hvor meget du selv skal stå for, kommer an på, hvor meget du gerne selv vil stå for. I den aftale vi laver sammen, kan vi altså aftale om du sørger for dele af rydningen selv eller om vi skal gøre det hele for dig.