Rydning Af Dødsbo Pris

Når du kontakter Fynskborydning for at høre om prisen på at rydde ud i et hus, er det altid gratis og uforpligtende, når Michael kommer ud og giver tilbud på køb og rydning af hele huset.

Hvis vi bliver enige om at lade Fynskborydning varetage boet, sørger de for det hele efter de detaljer, vi er enige om, og de er færdige til den deadline, vi sætter.

Alt bliver sorteret fra, pakket ud og kørt væk. Michael spørger altid til status på kælder/loft/have/skur/garage, faste tæpper, hårde hvidevarer, monterede lamper, gardiner/persienner/rullegardiner/gardinstænger og søm/skruer i vægge. Som en del af vores aftale skal du altid feje op efter du har ryddet bordet. Har du brug for ekstra rengøring, kan vi arrangere det.

Tilbuddet om at købe huset vil blive givet til dig skriftligt, og det vil indeholde alle de detaljer, vi diskuterede, såsom prisen for at rydde boet.

Dette tilbud er hugget i sten og vil ikke ændre sig uanset hvad. Når Michael udregner et tilbud og en pris for rydning af dødsboer, er der primært to faktorer, der har betydning for udregningen af ​​prisen:

Indboets værdi og Arbejdsopgavens omfang

Prisen for bobehandling bestemmes af forholdet mellem mængden af ​​ting, der skal ryddes, og den tid, det vil tage at rydde det.

Indboets Værdi

Fynskborydning sælger et bredt udvalg af varer, både online og på loppemarkeder og antikvitetsbutikker.

Alle varerne bliver gennemgået for deres værdi, så vi kan sælge dem til samlere, faste kunder og folk over hele verden. Det betyder, at folk bør købe og genbruge så meget de kan.

Vi holder styr på priserne på forskellige typer varer, så vi kan give dig et retvisende og præcist overslag over, hvad dine ejendele er værd. Michale kan fortælle dig, hvilken værdi der tillægges det samlede indhold og også vurderingen af ​​de enkelte varer.

Pårørende kan bruge værdien af ​​boets indbo til at hjælpe dem med at beregne, hvor meget boet er værd, inden de går til skifteretten.

Fynskborydning fraråder altid de pårørende at gå i gang med at bortskaffe effekter fra boet, før vi har besigtiget det og givet en pris for rydning af boet. Det betyder, at du ikke kommer af med ting, der er værdifulde for dig.

Arbejdsopgavens Omfang

Mængden af ​​arbejde med at rydde et dødsbo afhænger af to ting:

Hvor mange ting der er i hjemmet, og hvor meget af det, der skal sorteres.

Den tid, et job forventes at tage, bruges til at bestemme, hvor meget der skal betales for det. Jo flere ting, der er i et hus, og jo flere af de ting, der skal sorteres, jo længere tid vil det tage at rydde huset ud.

Der er mange ting, der kan sælges, men endnu mere, der skal genbruges i henhold til gældende love og regler.

Michael fra Fynskborydning har stor erfaring med at rydde ud i dødsboer. Han kender alle de rigtige teknikker til at få arbejdet gjort hurtigt og effektivt.

Det betyder, at prisen for at rydde et dødsbo altid er fair og rimelig.

Michael kan give oplysninger til de pårørende om, hvor lang tid det vil tage at tømme boet. Dette kan hjælpe pårørende til at forstå, hvordan tilbuddet udregnes.

Opsummering

Hvor mange penge det vil koste at afvikle et dødsbo afhænger af, hvor meget boet er værd, og hvor meget arbejde der skal udføres.

Der er tre mulige scenarier:

  1. Boets indbo er mere værd end omkostningerne ved at rydde det, så Fynskborydning betaler de pårørende et aftalt beløb, når arbejdet går i gang.
  2. Mængden af ​​penge i boet vil være nok til at betale al gælden, og der bliver ingen penge tilovers. De personer, der skylder boet penge, får ikke betalt, og de mennesker, der skylder penge til boet, skal ikke betale noget.
  3. Det arbejde, vi skal udføre, er dyrere end de penge, vi har, så vi skal have betalt af de pårørende, før vi kan gå i gang. Afregning sker, når projektet er afsluttet og godkendt.

Tilbuddet er givet skriftligt, og det ændres ikke.

Har du spørgsmål til at få dit dødsbo ryddet, kan du altid kontakte Michael. Han giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du brug for at komme i kontakt med Michael, kan du kontakte ham på hans mobiltelefon på 40954908.

Han er klar til at snakke alle ugens dage fra klokken 8 til 22, eller du kan maile ham på kontakt@fynskborydning.dk.

right