Tømning af dødsbo Odense

Billig og kompetent tømning af dødsboer

Få et gratis tilbud

Få hjælp med rydning af dødsboet – vi står klar

Hvis du finder dig selv i den forfærdelige situation, at du har mistet en der var tæt hos dig, og du derfor står tilbage med et dødsbo, så kan det være meget overvældende. Hvad skal man gøre med dødsboet? Og hvor lang tid kommer det til at tage? Her kan vi hjælpe dig, så du kan fokusere på at sørge over dit tab sammen med din familie. Vi står for alt mht. rydning af dødsboet, samt at opkøbe og sælge det efterfølgende, hvis det ønskes.

Bliv ringet op - eller ring: : 40 95 49 08

Professionel og kompetent rydning af dødsbo

N

tømning af dødsbo til en fair pris

N

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Fornuftige priser

Når vi kommer ud til dødsboet for at rydde det, så garanterer vi altid, at vi er professionelle og kompetente. Vi har fuld respekt og medfølelse for den situation du befinder dig i, så vi vil gøre alt for at gøre hele processen så nem som muligt for dig. Det gør vi f.eks. ved at være meget fleksible. Når vi rydder dødsboet, så gør vi det præcist efter dine ønsker, så det hele kommer til at foregå ligesom du gerne vil have det. Uanset om det bare er nogle reoler og borde der skal ryddes eller om det er noget mere gennemgribende, så står vi klar til at gøre dette for dig og naturligvis til en god pris, så det økonomiske heller ikke skal blive en stress-faktor.

 

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Lamper og gardiner nedtages

N

Fjernelse af faste tæpper

N

Fjernelse af søm og skruer

N

Fjernelse af hårde hvidevarer

N

Slutrengøring, hvis der er behov for dette

   

  Opkøb og salg af dødsbo

  N

  Opkøb, salg og rydning

  N

  Veluddannet medarbejdere.

  N

  Fornuftige priser

  Vi kan også agere som opkøber og sælger af dødsboet. Vi vil med glæde komme ud og give en gratis og uforpligtende vurdering på dødsboet, så du kan sælge det til os og så vil vi stå for at sælge det videre til en anden person. Så slipper du for at skulle bruge tid og energi på noget, som bare minder dig om den person du har mistet. Sælg i stedet dødsboet til os og lad os gøre arbejdet, så du kan bearbejde din sorg.

   

  Rengøring af dødsbo

  N

  Standard – Altid fejning og aftørring af flader

  N

  Er der behov for en professionel rengøring, så står vi også gerne for det

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster rydning af dødsbo?

  Det er forskelligt hvad rydningen af et endelige dødsbo koster, da det varier meget mellem faktorer baseret på bolig og derudover er det helt gratis at få en vurdering af dit dødsbo

  Hvor lang tid tager vurderingen?

  Vurderingen er 100% gratis og tager omkring 30-40 minutter.

  Hvordan fungerer det?

  Det fungerer på en meget simpel måde. Vi giver en gratis og uforpligtende vurdering på det dødsbo du står og venter på. Herefter kan vi gøre alt det aftalte arbejde for dig hurtigt og nemt.

  Hvor meget skal vi selv stå for?

  I kan selv som kunder beslutte jer for hvor meget i selv vil ordne. Vi kan gøre alt arbejdet for dig eller bare de dele, som du ikke selv vil stå for.