Rydning af dødsbo Odense

Lad os hjælpe med rydningen – vi er hurtige, venlige og billige

Få et gratis tilbud

Vi hjælper dig med rydning af dødsbo

Er du endt i den forfærdelige situation, at du har mistet en du holder af? Sådan en situation er naturligvis meget trist og kan fjerne alt ens overskud fra hverdagen. Man bliver hårdt ramt af at miste en tæt ven eller et tæt familiemedlem og så er der ovenikøbet en lang række ting, som man efterfølgende skal tage stilling til.

Bliv ringet op - eller ring: : 40 95 49 08

Hurtig og billig rydning af dødsbo

N

Rydning af dødsbo til en fair pris

N

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Fornuftige priser

Den primære ydelse vi tilbyder, er en hurtig og billig rydning af dit dødsbo. Her kan vi komme ud og rydde dit dødsbo på en professionel måde. Vi har naturligvis fuld respekt og medfølelse for den situation, som du står i. Vi vil derfor gøre arbejdet så professionelt som muligt og altid følge alle dine ønsker, så det hele bliver gjort lige præcis som du ønsker at det skal gøres. Det kan være, at der er nogle dele af boligen, som du gerne selv vil stå for at rydde eller lignende. Det har vi naturligvis fuld respekt for.

 

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Lamper og gardiner nedtages

N

Fjernelse af faste tæpper

N

Fjernelse af søm og skruer

N

Fjernelse af hårde hvidevarer

N

Slutrengøring, hvis der er behov for dette

   

  Opkøb og salg af dødsbo

  N

  Opkøb, salg og rydning

  N

  Veluddannet medarbejdere.

  N

  Fornuftige priser

  Udover bare et tømme dødsboet, så tilbyder vi også både at være opkøber og sælger af det dødsbo du står tilbage med. Vi kan give dig en gratis og uforpligtende vurdering af det dødsbo du står med, så du kan få en ide om hvor meget du kan få for det pågældende dødsbo. Ved at gøre brug af denne tjeneste kan du glemme alt om alt det praktiske arbejde der er forbundet med at have et dødsbo. Så kan du fokusere på at sørge sammen med din familie og prøve på at komme videre imens vi løser alt hvad der er at løse mht. dødsboet.

   

  Rengøring af dødsbo

  N

  Standard – Altid fejning og aftørring af flader

  N

  Er der behov for en professionel rengøring, så står vi også gerne for det

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster rydning af dødsbo?

  Hvert eneste dødsbo er forskellige og derfor er det også forskelligt hvad det koster at rydde et dødsbo. Det kommer an på ting som hvor stor en ejendom der er tale om, samt hvor meget arbejde det kræver at rydde dødsboet. Vi giver dig en gratis vurdering af dødsboet inden vi går i gang.

  Hvor lang tid tager vurderingen?

  En vurdering af et dødsbo fra os tager normalt ca. 30 – 40 minutter og er 100% gratis.

  Hvordan fungerer det?

  Det fungerer ved at vi kommer ud og giver en gratis og uforpligtende vurdering af boligen. Herefter bliver vi sammen enige om alle de små detaljer og så gør vi resten af arbejdet for dig hurtigt og nemt.

  Hvor meget skal vi selv stå for?

  Det er op til jer hvor meget i gerne selv vil stå for. Hvor meget i skal stå for kommer derfor udelukkende an på hvor i selv vælger at stå for under hele processen.