Dødsbo Odense

Køb og rydning af dødsboer i Odense – Altid en fair pris

Få et gratis tilbud

Rydning af dødsbo – Vi hjælper med alt det praktiske

Det sker desværre på et tidspunkt i livet, at vi mister en af vores tætteste. I sådan en situation bliver man overvældet af sorg og bør i hvert fald ikke skulle tænke over alt muligt praktisk. En af de ting der dog opstår er, at man skal til at tage stilling til hvad man skal gøre med dødsboet. Det er hverken noget man har lyst, overskud eller tid til. Derfor tilbyder vi at rydde det dødsbo du står med, så du kan fokusere på at bearbejde sorgen sammen med din familie.

Bliv ringet op - eller ring: : 40 95 49 08

Billig og effektiv rydning af dødsbo

N

Rydning af dødsbo til en fair pris

N

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Fornuftige priser

Det vi tilbyder er altså en tømning af dødsboet på en hurtig, professionel og billig måde. På den måde skal du ikke bruge energi og tid på hele denne proces. Det er naturligvis forskelligt fra familie til familie hvordan de ønsker at rydningen skal foregå. Det har vi fuld forståelse for og vi sørger for at gøre det på en måde, hvor vi stadig har fuld respekt og medfølelse for den situation du står i.

 

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Lamper og gardiner nedtages

N

Fjernelse af faste tæpper

N

Fjernelse af søm og skruer

N

Fjernelse af hårde hvidevarer

N

Slutrengøring, hvis der er behov for dette

   

  Rengøring af dødsbo

  N

  Standard – Altid fejning og aftørring af flader

  N

  Er der behov for en professionel rengøring, så står vi også gerne for det

  Salg og opkøb af dødsbo

  N

  Opkøb, salg og rydning

  N

  Veluddannet medarbejdere.

  N

  Altid gode priser

  Når vi kommer ud til dødsboet, kan vi også lave en vurdering af boligen og tilbyde at opkøbe og sælge boligen for dig. Her kan vi gennem en dialog og en ærlig vurdering finde en god pris til dig, så du ikke skal til at tænke på at sælge dødsboet, som kan være meget svært og trist.

   

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster rydning af dødsbo?

  Eftersom at alle boliger er forskellige og kræver forskellige mængder arbejde, så vil prisen for rydning af dødsbo også være forskellige. Når du kontakter os for at få dit dødsbo ryddet, så kommer vi med et gratis og uforpligtende tilbud, så du kan beslutte dig for om du vil bruge os til at rydde dit dødsbo.

  Hvordan fungerer det?

  Måden det fungerer på er at vi først og fremmest kommer med en vurdering af dit dødsbo. Herefter kan vi aftale hvor meget vi skal gøre, samt om der er dele af arbejdet du selv vil gøre. Når vi har ryddet dit dødsbo, så rengøre vi også altid stedet standard med fejning og aftørring af overflader. Vi vil også gerne lave en gennemgående oprydning, hvis der er behov for dette.

   

  Hvor lang tid tager vurderingen?

  Vurderingen af dødsboet tager 30-40 minutter og er helt gratis. Vi kommer bare hurtigt forbi og vurdere dit dødsbo og så kan du selv beslutte dig for hvad du vil.

  Hvor meget skal vi selv stå for?

  Hvor meget af rydningen i selv skal stå beslutter i selv. Vi kan gøre det hele for dig eller bare gøre de dele, som du ikke selv har mulighed for.