Rydning af plejehjem, ældrebolig eller plejecenter

Fynskborydning vurderer, indkøber, tømmer og rydder ofte plejehjem, ældreboliger og plejecentre.

Fynskborydning er baseret i Fyn og Odense, men yder service til personer, der bor på plejehjem, ældreboliger og plejecentre i disse områder.

Dette omfatter vurdering, køb og rydning af ejendele fra mennesker, der er døde.

Der kan være et stort pres fra de ansvarlige for hurtigt at få ryddet op i dit hjem, så nye kan flytte ind. Ringer du til mig på telefonnummer 40 95 49 08, vil jeg ofte stå klar til at komme og give et tilbud om køb og ryd ud i boet, enten samme dag eller på en dag, der fungerer bedre for dig.

Jeg er klar til at besvare spørgsmål fra mandag til søndag fra 8.00 til 22.00. Du kan helt uforpligtende få et gratis overslag på rengøring af plejehjem. Gennemgangen af indholdet vil tage omtrent samme tid, som det ville tage at læse det.

Undersøgelsen varer 30 minutter, og der er ikke behov for, at pårørende skal rydde op eller tage ting ud af skabene forinden. Hvis de pårørende endnu ikke har fjernet de ejendele, de ønsker at beholde, kan jeg sagtens pakke dem sammen og fjerne resten.

De pårørende vælger selv hvilke ejendele de vil beholde og jeg skriver ned hvilke ejendele der er valgt.

Tilbud på rydning af ældrebolig

Når jeg har tjekket alt igennem, giver jeg dig et tilbud om at købe alt.

Hvis mine pårørende går med til mit tilbud, vil jeg underskrive en kontrakt for at sige, at alt er klart mellem os. I denne kontrakt er detaljerne om, hvordan der skal ryddes op, skrevet ned.

Det betyder, at personens nærmeste pårørende kan være sikre på, at boet bliver varetaget ordentligt og inden for den tidsramme, som de har aftalt. De personer, der er tættest på den person, der døde, får pengene fra salget af den pågældendes ejendom, før nogen andre gør det.

Når folk flytter på plejehjem eller plejehjem, har de ikke mange ejendele med. Så når de dør, er der ikke mange ting at rydde ud af. Fynskborydning kan hurtigt købe og tømme disse godser.

Tidsplan for rydning af seniorbolig

Når Fynskborydning køber en plejebolig, vil de rydde alt indbo ud, sortere og pakke det og derefter køre det væk.

Eventuelt kælderrum vil også blive tømt. Vi tager alt ud af skabene og fjerner eventuel dekoration på vægge og loft. Skal du fjerne større hvidevarer, gardiner eller tæpper fra dit hjem, er det Fynskborydning, der står for det.

De effekter, der hører til plejehjemmet, for eksempel hjælpemidler og møbler, efterlades naturligvis i hjemmet. Boligen vil så se helt tom ud og klar til at blive givet til udlejer.

Hvis jeg skal give et tilbud på nogens ejendele efter døden på et plejehjem, alderdomshjem eller plejecenter, kan det nogle gange være mere fleksibelt for de pårørende. Hvis den, du forsøger at kontakte, bor langt væk, eller har det svært for vedkommende at holde fri fra arbejdet, kan du tage på plejehjemmet, og en medarbejder kan åbne hjemmet og være der, mens du gennemgår tingene.

Jeg ringer til personens familiemedlem og fortæller om mit tilbud, og så mailer jeg dem om det. Denne måde at gøre det på kræver kun, at en pårørende meddeler forvaltningen, at der vil ske en friplejeboligrydning, og at Michael fra Fynskborydning skal ind i boet og gennemgå tingene, mens der også er en medarbejder i hjemmet.

Jeg beder altid en medarbejder på plejehjemmet om at tjekke mit arbejde, inden jeg tager afsted, så de pårørende til beboerne kan føle sig sikre på, at plejehjemmet er glade for rengøringen. Gulvet vil blive fejet med en kost.