Rydning af dødsbo Fyn

Rydning af dødsbo til en fair pris

Få et gratis tilbud

Få hjælp med dit dødsbo – Vi står klar til at hjælpe jer.

Vi står klar til at komme ud at hjælpe dig i en svær periode, hvor der naturligvis ikke er overskud til specielt meget. Hvis du lige har mistet en og derfor står tilbage med et dødsbo, så er der meget god sandsynlighed for, at du hellere vil bruge tiden på din sorg end på at skulle tømme dødsboet og gøre rent. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder nemlig at rydde og opkøbe det dødsbo du står med, så du kan glemme alt om disse tidskrævende og triste praktiske opgaver.

Bliv ringet op - eller ring: : 40 95 49 08

Hurtig og billig rydning af dødsbo

N

Rydning af dødsbo til en fair pris

N

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Fornuftige priser

Vi garanterer altid en hurtig, billig og professionel rydning af dødsboet til alle der vælger at bruge os til at rydde deres dødsbo. Uanset om det bare er små opgaver eller du ønsker at vi rydder hele boligen, så kan vi sagtens komme ud at hjælpe. Vi er meget fleksible og sørger altid for at følge dine specifikke ønsker, så det hele kan blive gjort præcis som du ønsker det.

 

Vi kan stå for alt det praktiske

N

Lamper og gardiner nedtages

N

Fjernelse af faste tæpper

N

Fjernelse af søm og skruer

N

Fjernelse af hårde hvidevarer

N

Slutrengøring, hvis der er behov for dette

   

  Opkøb og salg af dødsbo

  N

  Opkøb, salg og rydning

  N

  Veluddannet medarbejdere.

  N

  Fornuftige priser

  Udover at rydde dødsboet, så står vi også gerne for at opkøbe og sælge dit dødsbo for dig. Når vi kommer ud til dig og dødsboet, så kommer vi med en gratis og uforpligtende vurdering af boligen, så vi kan finde frem til en god og pris fair for dig. Vurderingen tager blot 30-40 minutter og herefter kan du selv vurdere hvad du tænker der skal ske med dødsboet. Med vores store erfaring kan vi i hvert fald komme med et godt og fair tilbud på dødsboet.

   

  Rengøring af dødsbo

  N

  Standard – Altid fejning og aftørring af flader

  N

  Er der behov for en professionel rengøring, så står vi også gerne for det

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster rydning af dødsbo?

  Prisen på at få ryddet et dødsbo varierer alt efter ting som hvor meget arbejde det kræver, samt hvor stor boligen er. Dette kan naturligvis være meget forskelligt fra bolig til bolig. Derfor vil vi komme med et uforpligtende tilbud, som er lavet præcist til det dødsbo du står med.

  Hvor lang tid tager vurderingen?

  Det tager ca. 30 – 40 minutter at få lavet en vurdering og det er helt gratis. Derudover er det naturligvis også uforpligtende.

  Hvordan fungerer det?

  Efter at du har kontaktes os angående dit dødsbo, så vil vi komme med et uforpligtende tilbud på at rydde boligen. Det er gratis at få en vurdering og herefter kan du beslutte dig for om du vil gøre brug af vores ydelse eller ikke.

  Hvor meget skal vi selv stå for?

  Hvor meget i selv skal stå for med hensyn til rydningen af dødsboet er op til jer. I kan selv bestemme om vi skal ordne det hele eller der er dele i gerne selv vil ordne