Om Bedre Rengøring

VI SKABER RENGØRINGSOPLEVELSER, DER LEVER OP TIL JERES FORRETNING
Få et gratis tilbud

Professionel rengøring og Personlig betjening


Bedre Rengøring blevet kendt i København og omegn for høj kvalitet og god personlig kontakt.
I starten var det os selv, som tog sig af både rengøring og kontakten til kunderne, men i dag er der en stab af gode professionelle deltids / fuldtidsmedarbejdere, som hjælper med at udføre arbejdet.
 

Det betyder blandt andet, at det hver gang er den samme rengøringsmedarbejder, som kommer i din virksomhed, og at du som kunde hos os har en fast kontaktperson, du altid kan henvende dig til.

Bedre Rengøring tilbyder professionel rengøring af butikker, kontorer, produktioner, køkkener og efter håndværkere. Desuden tilbyder vi, vinduespolering og levering af papirvarer og rengøringsmidler.

Vi arbejder fleksibelt og ansvarsbevidst, så i får den service, der passer til jeres behov.

Bliv ringet op

God rengøring giver god profil.

Rengøring er mere end et spørgsmål om hygiejne. Det er en del af en virksomheds præsentation overfor kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. For kunder og samarbejdspartnere er det en del af det positive indtryk af din virksomhed.

Det virker professionelt og troværdigt med en virksomhed, der altid er præsentabel. For medarbejdere er det en del af den daglige trivsel på arbejdspladsen, og det er med til at holde sygefraværet nede. Undersøgelser har bekræftet, at det betyder noget for effektiviteten, at medarbejderne synes, at det er behageligt at være på arbejdspladsen. Det er en professionel rengøring med til at sikre.

Rengøring med glæde.

Hos Bedre Rengøring har vi gjort det sure arbejde til en god oplevelse. Vi lægger vægt på, at vi alle skal være glade for at gå på arbejde. Vi gør vores bedste for, at dine medarbejdere kan være glade for at møde ind hver gang, vi har været der. fordi vi vægter arbejdsglæde højt, vælger mange af vores medarbejdere at være hos os i mange år – det giver stabilitet og pålidelighed i den service, vi leverer til jer. Kort sagt – Bedre Rengøring er fleksibel, pålidelig og effektiv.

Fakturering og betaling.

N
Der kan betales kontant, mobilepay samt via faktura
N
Fakturaen vil blive sendt via e-mail og betaling vil ske i restance.
N
Vores priser er altid inklusiv moms.
Et rent og frisk kontor er grundlaget for et godt arbejdsmiljø. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.